ВМРО зове за бързо разпускане на 47-ото Народно събрание и

...
ВМРО зове за бързо разпускане на 47-ото Народно събрание и
Коментари Харесай

ВМРО иска бързо разпускане на 47-ото Народно събрание

ВМРО зове за бързо разформироване на 47-ото Народно заседание и назначение на длъжностен кабинет, който да отстоява твърдо българските ползи и да не позволява повече взаимни отстъпки

Тази позиция изрази съпредседателят на ВМРОИскрен Веселинов след информацията за изявлението на ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен пред македонския парламент, в което тя признава „ македонски “ език и еднаквост. Веселинов показва, че това е разследване на предателската политика на 47-ото Народно заседание, което подписа „ празен чек “ за еврочленството на Северна Македония, подкрепяйки така наречен френско предложение.

„ Няма подозрение, че македонският език е Ваш език … Затова в ревизираното предложение стои „ македонски език “ – без подготовка от Европейския съюз. Предложението почита също по този начин и Вашата национална еднаквост. … Двустранните въпроси, каквото е тълкуването на историята, не са изискване в договарянията. “ Тези думи на фон дер Лайен демонстрират ясно какъв брой неуместно постъпи България, отказвайки се от очевидната историческа истина. Някакви инцидентни користолюбци и техните (без)полезни идиоти либерали у нас приравниха историческата истина на национализъм и започнаха да громят всичко българско. Това е резултатът: в земята на Гоце и Даме някаква евролеля изяснява какво трябвало да е тълкуването на историята. На същия тоя Даме, дето споделяше, че ние сме българи и постоянно работим и ще работим за обединяването на българския народ. И на същия тоя Гоце, дето подсещаше, че сме българи и страдаме от една болест – разделянето, показва Искрен Веселинов.

Той разяснява още, че фарисеите на демократичното безродие се възползваха тъкмо от тази наша болест – и ни разделиха в допълнение с нашите братя от Македония, откакто семето на разделянето пристигна преди този момент от комунистическите ползи, от Белград и от Москва.

Според съпредседателя на Вътрешна македонска революционна организация либерали, гербери и протурска антиконституционна партия предадоха България – нещо, за което от Вътрешна македонска революционна организация предупреждавахме от месеци. 3/4 от националните ни представители гласоподаваха за това изменничество, припомня той.

Очакваме външните фактори, които ги управляват, да продължат натиска си в ущърб на националния ни интерес и да „ актуализират “ протокола, който даваше гаранции за някои минимални български претенции към РСМ. И не чакаме актуалното ръководство да направи друго с изключение на да се съгласява категорично. Това прави още по-безсмислено изкуственото удължение живота на това Народно заседание, Събранието на позора. Вътрешна македонска революционна организация зове за бързото му разформироване и назначение на длъжностен кабинет, който да отстоява твърдо българските ползи и да не позволява повече взаимни отстъпки, безапелационен е Веселинов.

Той показва и каква е огромната задача пред Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване – да реализира единство на патриотичните и консервативни обединения в България, с цел да има в бъдещия български парламент наред с днешните партии, слугуващи на непознати ползи, и българофили.

Иначе ерозията на нацията и държавността ще продължат, показва в умозаключение Искрен Веселинов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР