ВМРО започва битка срещу смяната на зимното и лятното часово

...
ВМРО започва битка срещу смяната на зимното и лятното часово
Коментари Харесай

ВМРО започва битка срещу смяната на зимното и лятното часово време

Вътрешна македонска революционна организация стартира борба против промяната на зимното и лятното часово време , оповестяват от партията. От там показват, че това ще създадат всичко по силите си в идващия Европейски парламент да се постави завършек на това безумство.

Според Вътрешна македонска революционна организация промяната на времето е голословна и нездравословна за здравето на хората . В европейски мащаб е потвърдено, че първата седмица след промяната на времето нарастват пътно-транспортните катастрофи, инфарктите, инсултите и се обострят хроничните болести, акцентират патриотите.

В днешното натоварено и динамично време да караш хората да си нагласят графика по някакви комунистически безумия и да си трансформират житейския и работен график е освен цинично и безконтролно, само че и изцяло лишено от човечност, считат от Вътрешна македонска революционна организация.

Партията дава поръчка за пускане на процедура по анулация на промяната на времето в цяла Европа.

Промяната на времето е в осъществяване на Директива 2000/84/ЕО на Европейския парламент (ЕП) и на Съвета на Европейския съюз (ЕС) от 19 януари 2001.

Смяната на часовото време на зимно и лятно е според разпореждане № 94 от 13 март 1997 година на Министерския съвет . С него се вкарва всяка година в нощта против последната неделя на октомври лятното часово време да премине в зимно, а в последната неделя на март - към лятно.

Идеята за промяна на времето първо хрумва на Бенджамин Франклин. Той написа писмо до редактор на вестник " Парижки вестник " през 1784 година, като предлага на парижани да стават и да си лягат по-рано. На процедура концепцията е приложена от немското държавно управление по време на Първата международна война в интервала 30 април - 1 октомври 1916 година Англия е втората страна, която първоначално вкарва лятно часово време от 21 май до 1 октомври 1916 година
 Смяна на времето 2024
Смяна на времето 2024

Местим часовниците с един час напред в неделя
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР