ВМРО също се регистрира в ЦИК за вота на 14

...
ВМРО също се регистрира в ЦИК за вота на 14
Коментари Харесай

ВМРО се регистрира за изборите за президент и парламент

ВМРО също се записва в ЦИК за вота на 14 ноември. Партията ще се яви независимо на изборите за президент и парламент.

Организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов съобщи, че претендентите за „ Дондуков “ 2  ще бъдат оповестени до дни.

Влизаме в конкуренцията с твърдото разбиране, че в идващия парламент има място за патриотична групировка като Вътрешна македонска революционна организация. Ние постоянно сме отстоявали единствено и само българския интерес и затова за нас е значимо да продължим да бъдем фактор в политиката, който да носи разсъдък и да отстоява християнските полезности и българщината, сподели при влизането в ЦИК Ангелов и добави, че в 47-ия парламент Вътрешна македонска революционна организация ще направи нужното да има съгласие и единодушие сред другите партии, тъй като България има потребност от непоклатимост и от постоянно държавно управление изключително в разгара на тежката икономическа рецесия.

На въпрос с кого биха работили в Народното събрание организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация отговори:

„ С всички партии, които не обслужват непознати ползи, не толерират джендър идеологията и други сходни извращения “. Категорично той изключи опцията за коалиция с присъединяване на Движение за права и свободи.
 Организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов, членът на националното управление Александър Сиди, ръководителят на столичната организация Владимир Митов и депутатът в 44-ото Народно събрание Мария Цветкова, съпроводени от представители на младежката организация на партията, внесоха в ЦИК документите за регистрация на Вътрешна македонска революционна организация за идните избори на 14 ноември 2021 г./ Снимка: Вътрешна македонска революционна организация
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР