ВМРО регистрира в Общинската избирателна комисия своя кандидат-кмет, листа за

...
ВМРО регистрира в Общинската избирателна комисия своя кандидат-кмет, листа за
Коментари Харесай

ВМРО регистрира в ОИК-София кандидат-кмета Карлос Контрера и листите си

Вътрешна македонска революционна организация записва в Общинската изборна комисия своя кандидат-кмет, листа за районни кметове, кметове на кметства и общински съветници. След регистрацията пред публицисти Карлос Контрера, претендентът за кмет на София, разяснява, че чака акция, в която столичани да схванат кой какво предлага и по какъв начин ще го свърши, съобщи Българска телеграфна агенция.

За момента имаме едно общо политическо говорене и за жалост, по този начин наречените огромни любимци – едните нямат претендент, а другите – нямат никаква конкретика. Знаете, че в столицата проблемите на другите квартали са разнообразни и в случай че не се води диалог в подробност, кое по какъв начин ще се трансформира, рискуваме да хвърлим града в едно безвремие, добави претендентът на Вътрешна македонска революционна организация.

Той уточни, че целите на Вътрешна македонска революционна организация в тази акция са публичен ред и сигурност, обучение, опазване на здравето и превоз. Смятаме, че това са тематики, по които ние имаме своите оферти, имаме и своите изпълнени задания от предишните мандати, и се надяваме да получим доверието на столичани, с цел да можем в идващия мандат да осъществяваме програмата за ръководство на Вътрешна македонска революционна организация.

Почетният водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов разяснява, че в градове като Пловдив, Плевен и София от партията имат упоритостта да създадат положителни резултати. Девет общини сега имат кметове на Вътрешна македонска революционна организация, уповавам се в по-голямата част да си повторят мандатите, добави той.

Когато приказваме за София, най-важното е хората да се ядосат и да излязат, тъй като този модел на реплика на активност, би трябвало да завърши, уточни Каракачанов. По думите му липсва сигурност, изключително по крайните квартали, липсват и детски градини. София би трябвало да се ръководи от твърда ръка, а не с почтената гузна усмивка на досегашната кметица, добави водачът на партията.

Посланието, с което Вътрешна македонска революционна организация излиза на идните локални избори в столицата е „ Сигурност и ред “.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР