ВМРО няма как да не защитят националните ни интереси. Всички

...
ВМРО няма как да не защитят националните ни интереси. Всички
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов за Северна Македония: Няма как да не защитим националните ни интереси

ВМРО няма по какъв начин да не защитят националните ни ползи. Всички проблеми би трябвало да бъдат изчистени, в случай че Северна Македония желае да влезе в Европейски Съюз. Всички институции през днешния ден се сплотиха към тази идея и имат обща позиция. Не желаеме нищо повече от това Договорът за добросъседство да се съблюдава. Това съобщи Юлиан Ангелов от Вътрешна македонска революционна организация в предаването "Плюс/Минус " във връзка извършената консултативна среща на президента Румен Радев през днешния ден.

Според Наум Кайчев, зам.-председател на взаимната комисия, е ясно като какъв се е определял Гоце Делчев. "От Македонска страна обаче, отхвърлят да стигнат до същите заключения. Македонец в действителност значи гражданин на района Македония в България ", сподели още той.

По думите на историка Кирил Илчев хората в Македония би трябвало да се отделят от политиците. "Зоран Заев едно мисли, друго приказва, трето прави, а четвърто демонстрира. Хората в Македония страдат от един стандарт - българският фашистки окупатор ", безапелационен бе той.

По думите на Ангелов Гоце Делчев и цар Самуил са си българи по родословие - те сами са го казвали и писали. "Няма проблем и македонците да ги почитат. Македония и България са братска страна ", сподели още той..

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР