ВМРО-БНД първи започнаха предизборната агитация на главната улица в Пловдив.

...
ВМРО-БНД първи започнаха предизборната агитация на главната улица в Пловдив.
Коментари Харесай

25 дни преди евровота: Сам войвода агитира на Главната

ВМРО-БНД първи започнаха предизборната пропаганда на основната улица в Пловдив. В слънчевото утро Иван Ангелов с усмивка посреща минувачите и им подава брой от партийния вестник „ България “ и рекламна брошура за концерта на Илия Луков точно на Гергьовден, видя кореспондент на " Марица ".

От четирите партийни павилиона на Копчетата целодневно работи само войводският. „ Колегите от Българска социалистическа партия отварят по някое време следобяд, само че ние сме най-дейните. Почнахме пропагандата още преди Великден “, тупа се в гърдите Иван. Той признава, че в Европейската столица на културата прекомерно малко хора се вълнуват от политика и от изборите за Европейски парламент, които ще се проведат на 26 май.

Повечето пловдивчани се държат възпитано и със сдържана усмивка взимат брошурите. Тези, които не желаят, просто заобикалят шатрата на войводите. „ Има и такива, които отхвърлят. Оправдават се, че не се интересуват от политика “, споделя Иван.

В момента в съседство с мудни и спокойни темпове се построява павилионът на ГЕРБ. „ Не знам за никаква партия. Аз съм надпартиен “, споделя майсторът Христо, преди елегантно да се измъкне от репортерските въпроси.

Айляшкото въодушевление подсказва, че акцията не е почнала на цялостни обороти. Определените места за лепене на плакати към момента са девствени откъм политически послания. На тях греят афишите за културни събития, най-много идните спектакли на Пловдивската опера.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР