Вместо "Последният поход", музикантите решиха да се съберат отново, и

...
Вместо "Последният поход", музикантите решиха да се съберат отново, и
Коментари Харесай

Ахат се завръща на родна сцена!

Вместо "Последният поход ", музикантите взеха решение да се съберат още веднъж, и този път да продължат напред.Те възобновиха своята концертна активност и след няколко участия през летния сезон, останаха въодушевени и окрилени от топлото посрещане на публиката!

Ахат са в освежен състав. В основата на групата са създателите, Антоан Хадад, Антоний Георгиев и Звезди Керемидчиев. " Перманентните посетители "-както ги назовава Звезди са: Младен Несторов-бас, на мястото на Даниел Ризов и Александър Лазаров-барабани и вокали на мястото на Юрий Коцев. За да отпразнува своето завръщане, през месец, групата ще направи национално турне, което ще включва градовете Благоевград - 10.11, Пловдив - 11.11, Бургас - 13.11, Варна - 14.11, Русе - 16.11 и Велико Търново - 17.11.

Концерт в София ще има идната година. Ще бъде със симфоничен оркестър и доста други посетители реализатори. Специален посетител на всички концерти от турнето на Ахат ще бъде именития Джо Лин Търнър (Rainbow, Deep Purple). Той ще излиза в средата на концертите и дружно с Ахатите ще извършва някои от великите шлагери на групите, с които е международно известен и издирван и до през днешния ден. Ахат ще свирят единствено класики, като ще има и изненади! На независимите концерти на групата в никакъв случай не е имало взаимни отстъпки! Ще има брилянтен тон, красиво театрално осветяване, резултати и всичко належащо за провеждането на един съвършен рок концерт! Ще има мърчендайз, а след концертите, Ахат и Джо Лин Търнър ще се срещат със искащите за фотоси и подписи почитатели.

Билети за концерта се продават на касата на НХК, за повече информация - 0894/898-098-Маруся Русева.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР