Вместо голямо празненство с фойерверки, британската звезда от Формула 1

...
Вместо голямо празненство с фойерверки, британската звезда от Формула 1
Коментари Харесай

Хамилтън посрещна 2024 с бившата приятелка на Кени Уест

Вместо огромно тържество с фойерверки, английската звезда от Формула 1 Люис Хамилтън беше видян да се любува на разходка с яхта в Бразилия в новогодишната нощ.


На прага на новата година Хамилтън е изправен пред избор дали да остане в Мерцедес, а отбпрът се стреми да преоткрие рецептата за победа след последните си компликации.

Седемкратният международен първенец обаче се отдръпна от пистата, с цел да отпразнува новата година, и избра ексцентрично занятие.

Както заяви Globo, Хамилтън е бил видян на разходка с яхта в Транскосо, Баия, в последния ден на 2023 година дружно с бразилския модел Джулиана Налу.

Двойката, дружно с няколко другари, е била забелязана на огромна лодка, преди да се трансферира на по-малка, с цел да посети няколко острова.

На 30 декември Хамилтън беше видян да си потегля от празненство с някогашната другарка на Кание Уест - модела Налу в Бразилия, което породи спекулации, че двамата се срещат.

38-годишният водач от Формула 1 и 25-годишният модел бяха видяни да се забавляват дружно на предновогодишно празненство в зашеметяващия крайбрежен курорт Транскосо, Бразилия.

По-късно почитатели разгласиха фотоси на Люис и Джулиана, която излизаше с Кание Уест и от известно време е свързвана сантиментално с автомобилния играч, в първокласен ресторант.

През ноември 2022 година Люис става почетен жител на Бразилия.

Конгресменът Андре Фигейредо пръв направи това предложение, откакто британецът завоюва за трети път Голямата премия на Бразилия на пистата Интерлагос.

Люис, който в детството си е бил огромен обожател на бразилската спортна икона Айртон Сена, носеше зелено и жълто бразилско знаме по време на победната си обиколка и на подиума, с цел да чества с локалните почитатели.

При последното си посещаване в страната предишния месец за Гран при на Сао Пауло той съобщи, че ще се върне в южноамериканската страна в края на сезона./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР