Вместо да си стои в къщи и да чака коронавирусът

...
Вместо да си стои в къщи и да чака коронавирусът
Коментари Харесай

Том Круз ще снима филм извън Земята

Вместо да си стои в къщи и да чака коронавирусът да изчезне от единствено себе си, Том Круз измисли по какъв начин да го изиграе и на процедура реши най-големият проблем Холивуд през последните два месеца: по какъв начин да снимаме филм, когато цялата Земя е обхваната от пандемията COVID-19, без да се заразим. Просто е - ще снимаме в космоса. 

Круз към този момент работи дружно със Space X на Илън Мъск и NASA по план, който ще стане първият пълнометражен игрален филм – авантюристичен екшън – сниман в извънземното пространство, заяви TMZ. 

“NASA е разчувствана да работи с Том Круз върху филм на борда на Космическата станция!  Имаме потребност от известни медии, с цел да вдъхновим ново потомство инженери и учени, и да превърнем амбициозните проекти на NASA в действителност ”, удостовери новината в “Туитър ” Джим Брайдънстейн, шеф на   Националното ръководство по въздухоплаване и проучване на галактическото пространство.

Както знаем, Том избира да си прави каскадите самичък. В “Мисията невъзможна ” към този момент сме го виждали да се катери по външната стена на най-високата постройка в света да виси от външната страна на излитащ аероплан. Така че, ще бъдем много разочаровани, в случай че не го забележим да се рее в открития космос със специфичен скафандър с вътрешно осветяване на шлема, с цел да се вижда добре, че това е Том Круз. Или най-малко да виси от външната страна на Международната галактическа станция. 

За страдание не знам никакви детайлности от сюжета, само че съществуването на американци и руснаци в космоса, до момента в който на Земятя върлува COVID-19, единствено по себе си към този момент отваря безчет забавни благоприятни условия. 

Вече знаем, че галактическата станция е забъркана, но каква ли ще бъде ролята на компанията на Мъск? Може би тя ще транспортира Том Круз до новата му снимачна площадка. Между другото, филмът не е от поредицата  “Мисията невъзможна ”. Напълно вероятен е.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР