Влогърката не само издаде 50-те си любими здравословни, вегетариански рецепти,

...
Влогърката не само издаде 50-те си любими здравословни, вегетариански рецепти,
Коментари Харесай

Вегетарианската храна не е задължително скъпа, но може да е вкусна

Влогърката освен издаде 50-те си обичани здравословни, вегетариански предписания, само че чака следващ тираж след два разпродадени.

Във видеата си на своите хиляди фенове тя споделя истории от всекидневието си, пътувания, кулинарни предписания.

Някои хора не одобряват с позитивна настройка думи като веган, вегетарианско, само че в действителност и българската национална кухня има вкусни ястия в тази категория – да вземем за пример фасул, леща, означи при гостуването си в Радио София Йокко.

 „ Здравословното хранене може да бъде просто и икономично. Една от задачите ми в книгата е да покажа предписания със общоприети артикули. Искам да насърча хората да опитват. “

Формулата за лесни и бързо приготвяни ястия явно се е харесала на доста почитатели и читатели. Към това тя прибавя и психическа мотивация:

„ Обичам си тялото, то заслужава най-хубавото и по тази причина ще му предложа качествена храна. Да се усещаме и да изглеждаме добре зависи в огромна степен от навиците ни. “

Всъщност „ 50 здравословни предписания “ е написана бързо, тъй като са разказани храни правени от авторката през последните 3 години. Снимките е правила персонално тя, с телефона си.

Помолена да даде образец за меню, Йоана Йокко напълно неподготвено бръкна в чантата си и прочете режима, който си е планувала за деня.

Според нея множеството хора имат проблем със сладкото, по тази причина си е сложила предизвикването идната ѝ книга да е за 50 здравословни десерта.



Чуйте целия диалог на Гергана Пейкова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР