Влизането на пътни превозни средства по централното северно и южното

...
Влизането на пътни превозни средства по централното северно и южното
Коментари Харесай

Въвежда се временна промяна в движението на Софийския околовръстен път – Южна дъга

Влизането на пътни транспортни средства по централното северно и южното пътно платно, в сектора от бул. „ Александър Малинов “ до бензиностанция „ ЕКО “, се не разрешава от 23:00 часа на 21 август до 5:00 часа на 22 август. Движението ще се прави в локалните пътни платна в същия сектор, оповестиха от пресцентъра на Столичната община. 

От 23:00 ч. на 22 август до 5:00 ч. на 23 август се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното северно пътно платно в сектора от бензиностанция „ ЕКО “ до бул. „ България “. Движението ще се прави в северното локално пътно платно в същия сектор.

От 23:00 ч. на 23 август до 5:00 ч. на 24 август се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по централното южно пътно платно на Околовръстния път, в сектора от бул. „ България “ до бензиностанция „ ЕКО “. Движението ще се прави в локалното южно пътно платно в същия сектор, написа Българска телеграфна агенция.

Временна организация на придвижването се въвежда и за реорганизация на трамваен релсов път по бул. „ Цар Борис III “, оповестиха по-рано през днешния ден от Столичната община. От 19 август до 10 септември (включително) се не разрешава влизането на пътни транспортни средства през източната част на кръстовище бул. „ Цар Борис III " - ул. „ Тодор Каблешков " - бул. „ Овча купел ", единствено в обсега на релсовия път по бул. „ Цар Борис III ".

Променя се организацията на придвижването и по бул. „ Владимир Вазов " във връзка със строителството на метрото. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР