Влизам в хотела и ми взеха 3 PCR теста докато

...
Влизам в хотела и ми взеха 3 PCR теста докато
Коментари Харесай

Холивуд: Доротея Толева партнира на Том Круз в „Мисията невъзможна 7“

Влизам в хотела и ми взеха 3 PCR теста до момента в който си вляза в стаята от летището. “ Това показа за феновете на Euronews Bulgaria актрисата Доротея Толева, част от актьорския състав на „ Мисията невъзможна 7: Пълна отплата – част първа “.

 

Ето още от нейния роман:

 

" Бяха ни споделили, че ще ни извикат отново да доснимаме, след цикълът в Абу Даби и Лондон, след това започнах да фотографирам в един български план, огромен сериал със сериозна ангажираност, само че предизвестих, че ще би трябвало да напущам понякога. Извикаха ме в фактически още 2-3 пъти за фотоси. Беше в края на лятото, в Бирмингам. Аз живях в Лондон и отидох 2-3 дни по-рано да си видя приятелите, само че малшанс, пътувах с болен пасажер в самолета, и когато отидох, буквите ми се сливаха. Чакаше ме колата, която би трябвало да ме вземе, само че не отидох на фотосите, тъй като бях болна. И си споделих " това е животът ". Но идната година юни месец отново ми звъннаха.

Аз считам, че всеки артист в моята позиция, който се опита да работи в задгранични планове, ще ме разбере. За да си конкурентен на този пазар, би трябвало да владееш един добър британски, който е задоволително понятен и добър,за да може да си измежду най-хубавите. Това е ежедневна работа. Аз смъквам шапка на всички български артисти, които играят все пак. Аз съм сигурен, че всички от тези артисти, които играят на високо равнище, упражняват всеки ден.

Срещата с Том Круз - първата беше, когато пристигнахме в Абу Даби. Асистент-режисьорът ни сподели, че ще стартираме с нашата сцена. Ние бяхме шпиони. Той ни събра и ни се извини, че не е почнал с нас фотосите. Ние въпреки всичко сме артисти епизодици, не сме огромни имена. Но имаше значителен почит към всеки един от нас. В моята сцена с Том Круз, правихме я няколко часа, макар, че не беше супер комплицирана. Но той след всеки дубъл ми споделяше, Доротея - страхотна си, не променяй нищо, желая да го направиш по същия метод. Той се стараеше всички да се усещат удобно на терена. Беше страховит. Сложните каскади той самичък си ги правеше. Той е доста рисков. Всъщност идваше в някои от дните на фотосите със аероплан, той си го управляваше, кацаше и по този начин.

Постоянството е нещо, което може да те докара до триумф. Няма невъзможни неща. Не може да чакаш триумфът, би трябвало да си непрекъснат.

Аз мога да кажа като човек, който е имал опция да се развива в чужбина, че платформата " Bulgaria wants you " дава действителни благоприятни условия на хората, които желаят да се развиват у нас. Това в действителност е тяхна задача. "

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР