Властите във Великобритания задържаха в събота (21 август) 828 нелегални

...
Властите във Великобритания задържаха в събота (21 август) 828 нелегални
Коментари Харесай

Рекорд за денонощие: Великобритания хвана над 800 нелегални мигранти

Властите във Англия задържаха в събота (21 август) 828 незаконни мигранти, които се опитвали да влязат на територията на кралството през Ламанша. По данни на вътрешното министерство на Обединеното кралство, това е рекорден брой за едно денонощие, заяви BBC.

" В събота управляващите във Англия избавиха и прихванаха 828 индивида в 30 дребни лодки ", гласи известието съгласно БГНЕС. В този ден управляващите във Франция са задържали 193-ма души в 10 лодки.
 Британските депутати разкритикуваха Джонсън и Байдън поради Афганистан Британските депутати разкритикуваха Джонсън и Байдън поради Афганистан
Британските депутати показаха възмущението си от премиера Борис Джонсън и американския президент Джо Байдън поради рухването на Афганист...

Предишният връх беше маркиран на 12 август, когато английските управляващи съумяха да заловят 592-ма незаконни за 24 часа. От началото а годината на английския бряг са пристигнали 12 500 души.

Мигрантите се пробват през Франция да влязат във Англия, защото считат, че там ще бъде по-лесно да легализират пребиваването си, да получат работа и обществени помощи.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР