Властите в Занзибар, който напоследък се радва на невероятен прилив

...
Властите в Занзибар, който напоследък се радва на невероятен прилив
Коментари Харесай

Ново! Занзибар въведе строги правила и солени глоби за турис...

Властите в Занзибар, който в последно време се радва на необикновен прилив на туристи поради неналичието на ограничавания, свързани с пандемията от COVID-19, оповестиха въвеждането на строга възбрана за чужденците. Нарушителите бъдат глобявани съществено.

В последните месеци летището в Соун Таун в Занзибар приема приблизително по 30 000 туристи. Местните хора, обаче, постоянно са шокирани от типа им и най-много от неналичието на облекла при някои почиващи.

Поради тази причина управляващите в Занзибар, който е полуавтономна област в Танзания, оповестиха въвеждането на нов код за обличане, оповестява zanzinews.com. Министърът на туризма на Занзибар Лела Мохамед Муса съобщи, че санкции и санкции ще бъдат налагани на туристи, гидове и туроператори за неуместно облекло на публични места на острова.

„ На публични места в Занзибар туристите би трябвало да покриват телата си от раменете до коленете. Това не е нещо ново... Задължение на гостите е да схванат културата и разпоредбите, които важат на улицата “, сподели министърът, написа pochivka.blitz.bg.

В взаимозависимост от сериозността на нарушаването, туристите могат да бъдат глобявани от 700 до 2000 $ и от горната страна.

В Занзибар ислямът е преобладаващата вяра. Островите, съставляващи Занзибар, се смятат за мюсюлманския център на Република Танзания.

Въпреки международната пандемия и оповестените нови правила за обличане, към този момент не се следи спад в резервациите на хотели в курортите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР