Властите в Саудитска Арабия подминават с лекота сериозното нарушение на

...
Властите в Саудитска Арабия подминават с лекота сериозното нарушение на
Коментари Харесай

Кристиано и Джорджина нарушават строг закон в Саудитска Арабия

Властите в Саудитска Арабия подминават с лекост сериозното нарушаване на закона от страна на Кристиано Роналдо и половинката му Джорджина Родригрес, пишат от спортния уебсайт

След спекулации, траяли седмици, португалският нападател публично парафира с Ал Насър.

По-рано тази седмица петкратният притежател на „ Златната топка “ провокира еуфория у садитските почитатели при формалното му показване.

Кристиано се реалокира дружно с жена си и децата си. Семейството ще живее дружно, само че по закон това е проблем. В Саудитска Арабия е неразрешено съжителството на мъж и жена, в случай че не са със подписан брак. Такъв е казусът при Роналдо и Джорджина.

Според Испанската интернационална новинарска организация EFE – локалните управляващи подминават нарушаването на разпоредбите. Явно има и изключения.

Адвокати се изрекоха по тематиката. Един от тях съобщи, че възбраната към момента работи в Саудитска Арабия, само че към този момент законът не е толкоз непоколебим и управляващите не санкционират нарушителите. Все отново същите тези закони се употребяват, когато е осъществено закононарушение.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР