Властите в регистрираха трети смъртен случай след ваксинация с препарат

...
Властите в регистрираха трети смъртен случай след ваксинация с препарат
Коментари Харесай

Трети смъртен случай след инжектиране със замърсена ваксина в Япония

Властите в записаха трети смъртен случай след имунизация с препарат против Covid, чиято партида бе нечиста и изтеглена от пазара. Става въпрос за 49-годишен мъж, който не е имал съпътстващи болести с изключение на алергия към елда, предава БГНЕС.

Мъжът е бил имунизиран с първа доза от имунизацията на . На 11 август му е поставена втора доза, като индивидът е умрял на идващия ден.
 Частици неръждаема стомана са открити в шишенца от имунизацията на Moderna Частици неръждаема стомана са открити в шишенца от имунизацията на Moderna
В шишенца с дози от краткотрайно спрените за потребление партиди от имунизацията на " Moderna " в Япония са открити частици от неръждаема стомана...

Японското министерство на опазването на здравето твърди, че не е открита причинно-следствена връзка сред гибелта и имунизацията.

Това е трети смъртен случай след имунизация с артикул от дефектна партида. Другите двама умряли са мъже на 38 и 30 години, които преди този момент не са имали хронични болести и алергични реакции.

По-рано японското министерство на опазването на здравето разгласи прекъсване на използването на към 1,63 милиона дози от имунизацията на Moderna. Ваксините с примеси са създадени в Испания, размерът на частиците примеси доближава няколко милиметра. Към момента на издание на изказването на Министерството на здравеопазването локалните управляващи към този момент бяха инжектирали към 170 хиляди дози от нечистата ваксина.

Още от АЗИЯ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР