Властите на Удмуртия разказаха за състоянието на пътника, който успя

...
Властите на Удмуртия разказаха за състоянието на пътника, който успя
Коментари Харесай

Оцелелият в катастрофата с хеликоптер в Удмуртия не помни нищо от инцидента

Властите на Удмуртия описаха за положението на пасажера, който съумя да оцелее след твърдото кацане на хеликоптера Ми-2.

" Според пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Удмуртия положението на оживелия пасажер е тежко, само че устойчиво и той е в схващане. Той е приет в болница в републиканската клинична болница ", сподели представителят на главата на Републиката Александър Бречалов.

Ми-2 с регистрационна марка " RA-15671 " се разруши на 27 декември покрай село Азино, Завяловски регион. Той излетя в 12 часа московско време от летището в Ижевск и облетя нефтопровода. Преди да бъде прекратена връзката с хеликоптера, водачът съумял да заяви за ненормална обстановка на борда.

Около среднощ хеликоптерът е открит. В резултат на злополуката водачът е умрял на място, а пасажерът е ранен и е откаран в болница с фрактура на таза и измръзвания по ръцете и краката, вследствие на престоя му на студа. Той не помни нищо от съдбовния случай.

Следователите образуваха наказателно дело по част 2 на член 263 от Наказателния кодекс (нарушение на разпоредбите за сигурност на придвижването и употребата на въздушния превоз, довело до гибел на човек по непредпазливост). 

Максималното наказване за това е до пет години затвор, написа ria.ru.

Превод: " Петел "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР