Властите ексхумират тялото на съпругата на прочут бивш шериф от

...
Властите ексхумират тялото на съпругата на прочут бивш шериф от
Коментари Харесай

Тялото на прочутата съпруга на шерифа от Тенеси е ексхумирано 57 години след убийството й

Властите ексхумират тялото на брачната половинка на фамозен някогашен шериф от Тенеси повече от половин век, откакто тя беше смъртоносно простреляна - неразкрито ликвидиране. Длъжностни лица споделиха, че непредвиденият ход е пристигнал, откакто сътрудниците са получили неотдавнашен сигнал.

Бюрото за следствие на Тенеси удостовери, че е следило ексхумацията на тялото на Полин Пъсър в четвъртък на гробището Адамсвил. Тя беше убита от пукотевица, до момента в който беше в кола, ръководена от нейния брачен партньор, шерифът на окръг Макнейри Бъфорд Пъсър, фигура, чиято легенда беше снимана във кино лентата от 1973 година „ Walking Tall “, с присъединяване на Джо Дон Бейкър, и в римейка от 2004 година с присъединяване на Дуейн „ Скалата “ " Джонсън.

Различни обекти в Адамсвил не престават да притеглят туристи, интересуващи се от наследството на шерифа в западен Тенеси.

В изказване на TBI се споделя, че организацията е получила нов сигнал, който накара сътрудниците да открият, че в никакъв случай не е осъществявана аутопсия на тялото на Полин Пъсър.

Казаха пред WREG-...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР