Владивосток. Русия и Китай са развили доверителни отношения в сферата

...
Владивосток. Русия и Китай са развили доверителни отношения в сферата
Коментари Харесай

РИА Новости: Путин определи отношенията между Москва и Пекин като доверителни

Владивосток. Русия и Китай са развили доверителни връзки в областта на политиката, сигурността и защитата, съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от РИА Новости .
„ Знам, че вие персонално отделяте огромно внимание на развиването на руско-китайските връзки. Ние с вас сме в постоянен контакт. Радвам се, че имам опцията да ви приема в Русия “, съобщи съветският водач на срещата с президента на Китай Си Дзинпин във Владивосток.
Путин означи, че през тази година стокооборота сред двете страни може да премине границата от 100 милиарда $. „ Ръстът е от 30% годишно “, посочи той.
Китайският водач, на собствен ред, акцентира, че Пекин и Москва се намират в непрекъснат контакт. „ Готов съм и през днешния ден, и в бъдеще да повеждам с вас продан на отзиви и да бъда в тясна съгласуваност “, означи Си Дзинпин.
Председателят на Китайската национална република за първи път взима присъединяване в работата на Източния стопански конгрес (ИИФ). Във вторник той се срещна с Путин, отбелязва съветската организация.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР