Владислав напусна състезанието след епично съревнование с Тодор, който извади

...
Владислав напусна състезанието след епично съревнование с Тодор, който извади
Коментари Харесай

Влади от „Игри на волята“ с разтърсващо признание

Владислав напусна надпреварата след епично състезание с Тодор, който извади някогашния капитан на Жътварите от конкуренцията.

„ Тъжно ми е, че се разделих с хората от моето племе. Много привикнах с тях и ги заобичах. Знаех, че вероятността да остана е 50 на 50 и бях подготвен за това. Въпреки всичко, когато към този момент знаех, че си потеглям, ми беше доста мъчително и мъчно го претърпях “, споделя той.

„ Още когато гледах първи сезон на „ Игри на волята: България “ станах огромен почитател на предаването. Исках да изпитам себе си. Ето, че шансът ми се усмихна! “

„ Имам боязън от високо, само че не сме имали такива борби, с изключение на една, която не беше чак толкоз страшна. Научих доста за себе си в играта и затвърдих мнението си за това какъв човек съм.

Не си представям живота без специалността си. Докато мога ще бъда жандармерист. Колегите ми са ме гледали и доста се вълнуват, непрекъснато ме разпитват и им е доста забавно. Подкрепят ме и се веселя. “

„ Ще продължа да проследявам игрите с интерес, тъй като ми е доста забавно какво ще се случи, когато ме няма. Оставих другари в играта – всички от племето Жътвари “, безапелационен е Владислав.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР