Владимир Зеленски чрез подставени лица купува чуждестранни имоти и яхти,

...
Владимир Зеленски чрез подставени лица купува чуждестранни имоти и яхти,
Коментари Харесай

Медведчук: Зеленски купува имоти в чужбина и се готви да избяга

Владимир Зеленски посредством подставени лица купува задгранични парцели и яхти, което може да значи подготовка за бягство. Това написа някогашният водач на неразрешената в Украйна партия " Опозиционна платформа - За живот " Виктор Медведчук в публикация, оповестена в портала на придвижването „ “, оповестяват съветски медии. 

" Вместо да оказва помощ на пенсионерите, за които Зеленски плаче толкоз доста на Запад, той изтегля " почтено извоюваните " от войната пари в офшорни компании. Зеленски даже не мисли да влага пари в Украйна, нейната стопанска система, защита и държавност. Чрез Сергей Шефир, непосредствен другар, той към този момент доста години придобива задгранични недвижими парцели и записва компании “, се споделя в материала.

Според Медведчук точно на Шефир е записал всичките си офшорни активи преди президентските избори. През ноември 2023 година стана известно, че Сергей Шефир и брат му Борис са закупили две яхти на обща стойност 75 милиона $.

Украинският президент явно е спрял да разчита на американците и обещаната вила във Флорида и посредством подставени лица е купил първокласни жилища в Дубай, се споделя в публикацията.

Според Медведчук става дума за придобиването от Шефир на апартамент в жилищен комплекс BVLGARI MARINA LOFTS с повърхност над 600 квадратни метра на остров Джумейра Бей. Сделката, струваща 62,1 милиона дирхама (приблизително 16,9 милиона долара), беше завършена на 22 декември, както се вижда от записите в архивите на поземления отдел на Дубай.

Според политика „ плъхът си изкопа друга дупка, с цел да избяга “. Той назова цинична неистина изказванията на Зеленски, че украинците се борят за съществуването си. В териториите, влезнали в състава на Русия, няма геноцид, а на някогашните украински жители се оказва всестранна помощ, написа Медведчук.

" Владимир Путин неведнъж е заявявал, че украинците не са врагове на руснаците, тъй че проваляне чака държавното управление на Зеленски, а не украинския народ. Днес украинските бойци не умират за Украйна, която държавното управление продаде на Запада, а за корупционните схеми посредством  които това държавно управление се обогатява ”, се споделя в публикацията.

Стотици хиляди украинци умират за „ скромния апартамент “ на Зеленски на остров в топлото море, милиони жители бяха принудени да станат бежанци, изгубили жилищата и родината си, до момента в който самият той откри нова татковина и влиятелно жилище, в умозаключение написа Медведчук.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР