Владимир Путин всъщност не иска война с НАТО, защото Русия

...
Владимир Путин всъщност не иска война с НАТО, защото Русия
Коментари Харесай

Британски военен: Путин да не си играе на война с НАТО, защото ще бъде бит бързо

Владимир Путин в действителност не желае война с НАТО, тъй като " Русия ще загуби, и то бързо ", споделя Тони Радакин, шеф на Щаба на защитата на английските въоръжени сили пред Business Insider.
 
" Всяка съветска офанзива или инвазия против НАТО ще провокира пагубен отговор ", сподели Радакин. Той добави, че съветският президент схваща това: " Основната причина, заради която Путин не желае спор с НАТО, е, че Русия ще загуби. И ще загуби бързо ".
 
 Адмирал Тони Радакин Адмирал Тони Радакин Източник: MSN.com
По-рано прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков съобщи, че директният спор сред Русия и НАТО ще стане неминуем, в случай че военните от алианса се появят в Украйна.
 
" В случая не би трябвало да приказваме за възможност, а за наложителност. Така го оценяваме ", отговори Песков в отговор на въпрос за рисковете от спор с НАТО.
 
За това, че страните от Европейски Съюз могат да изпратят свои войски в Украйна в близко бъдеще, с цел да поддържат Киев в борбата с Москва, съобщи френският президент Еманюел Макрон.
 
" Днес няма консенсус за изпращане на сухопътни войски. Но нищо не може да бъде изключено в бъдеще ", сподели Макрон след срещата на върха в Париж, добавяйки, че такава опция е " упомената измежду разновидностите " за поддръжка на Киев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР