Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7

...
Владимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7
Коментари Харесай

Русия е готова за разговори на високо равнище с Украйна

Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През съобщи, че Русия е подготвена да организира диалози на високо ниво с Украйна, заяви китайската държавна телевизия CCTV.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 976
Китайското държавно управление поддържа постигането на съглашение сред Русия и Украйна посредством договаряния. Си Дзинпин и Путин обмениха отзиви за обстановката в Украйна, написа ТАСС. 

Още от през вчерашния ден украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога прикани двете страни да седнат на масата за договаряния. Днес той се обърна непосредствено към Путин, като акцентира, че това е методът да спрат да умират хора из цяла Украйна. На това съветският външен министър Сергей Лавров отговори, че договаряния ще има чак след края на военната интервенция на Москва.

Руският президент разказа историческия подтекст на украинския въпрос и позицията на Русия във връзка с специфичните военни интервенции в източната част на страната, като съобщи, че Съединените щати и НАТО от дълго време подценяват законните опасения на Русия за сигурността.

Той добави и че те неведнъж не извършват уговорките си и не престават да прокарват военни интервенции на изток, което е предизвикателство за стратегическата цел на Русия.

China`s Xi Jinping Speaks To Putin, Calls For " Negotiation " With Ukraine
— NDTV News feed (@ndtvfeed)
„ Китай поддържа решението на Русия и Украйна да разрешат този проблем посредством договаряния “, написа още кореспондентът на „ Политико “ в „ Туитър “.

Въпреки това прибавя, че Путин не е загатнал по кое време ще стартира договарянията и при какви условия, съобщи BTV. 

Китайският президент отбеляза, че в последно време обстановката в Източна Украйна се е трансформирала трагично, което провокира огромна угриженост в интернационалната общественост. Китай взима решение за позицията си въз основа на същността на самия въпрос за Украйна. 
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 976  Шофьор оцеля по знамение, откакто съветски танк премаза колата му Шофьор оцеля по знамение, откакто съветски танк премаза колата му  Външно министерство с детайлности за евакуацията на Българите от Украйна Външно министерство с детайлности за евакуацията на Българите от Украйна  ДЕН 2 - Зеленски е отведен в скришен бункер, до момента в който съветските войски се доближават към Киев ДЕН 2 - Зеленски е отведен в скришен бункер, до момента в който съветските войски се доближават към Киев
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР