Владимир Путин предупреди, че Русия си запазва правото да използва

...
Владимир Путин предупреди, че Русия си запазва правото да използва
Коментари Харесай

Владимир Путин: Ще прибегнем до касетъчни бомби, само ако те бъдат използвани срещу нас

Владимир Путин предизвести, че Русия си резервира правото да употребява касетъчни муниции, в случай че ги употребява Украйна. „ В Русия има задоволителен ресурс от разнообразни типове касетъчни муниции, от разнообразни типове. Досега не сме правили това, не сме го употребявали и не сме имали такава потребност, макар добре известния недостиг в избран интервал от муниции, само че не сме го правили. Той сподели това в отговор на въпрос на журналиста Павел Зарубин за предаването „ Москва. Кремъл. Путин “ по малкия екран „ Россия-1 “, съобщи ТАСС. Фрагментът е оповестен в канала на Зарубин в Telegram.

Президентът означи, че при потребление на касетъчни муниции против Русия тя си резервира „ правото на огледални дейности “, предава БГНЕС. 

Държавният глава е убеден, че доставката на касетъчни муниции за Украйна и потреблението им би трябвало да се смята за закононарушение. " Що се отнася до касетъчните муниции, самата администрация на Съединени американски щати даде оценка за тези муниции посредством устата на своите чиновници преди време, когато потреблението на касетъчни муниции беше наречено закононарушение от самата американска администрация. Мисля, че по този начин би трябвало да се отнасяме “, сподели Путин.

„ Те вършат това не от прекрасен живот, а тъй като като цяло имат дефицит на муниции “, сподели Путин. Той напомни, че " украинската войска харчи до 5000-6000, да речем, 155-калиброви снаряда дневно във военните дейности, до момента в който Съединени американски щати създават 15 000 на месец ". „ Те към този момент не им стигат и Европа не й стигат. Но не откриха нищо по-добро от това да предложат потреблението на касетъчни муниции “, сподели Путин.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР