Владимир НИКОЛОВИвайло Чочев (28-д и 117) изпрати ЦСКА 1948 на

...
Владимир НИКОЛОВИвайло Чочев (28-д и 117) изпрати ЦСКА 1948 на
Коментари Харесай

Чочев прати ЦСКА 1948 на финал

Владимир НИКОЛОВ
Ивайло Чочев (28-д и 117) изпрати ЦСКА 1948 на край за купата с два гола против Локо Сф. Реваншът приключи 1:2 в постоянното време. Така общият резултат стана 4:4 и се стигна до продължения.
Локо Сф, който загуби в " Надежда " първия мач с 2:3, започва вихрено и поведе с 2:0 след топовен шут от фаул на Дейвид Малембана (9) и прецизен изстрел на Селсо Рапосо (18) след центриране от корнер. Чочев понижи от дузпа и изравни общия резултат, а до края на постоянното време противниците не си означиха голове. В продълженията с глава още веднъж Чочев бе воин за " алените ". 
На финала на 24 май те ще срещнат по-добрия сред Лудогорец и Черно море, които играха в Разград нощес втория мач при задатък на " орлите " от 2:1 след първата среща.
" Поздравявам Локо, който се показа добре и в двата мача, заслужаваха и те да бъдат на край. Сезонът дотук е доста добър, финалът ще е тежък. Шансовете ще са 50:50. Сигурно малко хора са предвиждали да влезем в тройката и да сме на край. Ще е доста добър сезон, в случай че спечелим купата ", закани се героят Чочев.
" Няколко неща ни разделиха от финала. Трябва да признаем класата на ЦСКА 1948, а ние се опитахме да компенсираме с борбеност. Щеше да има огромно напрежение в тима на ЦСКА 1948, в случай че бяхме стигнали до дузпи. Сега би трябвало да играем за достойнството на Локо Сф и да защитим президента ", съобщи треньорът Станислав Генчев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР