Владимир Манчев почти сигурно ще остане начело на Хебър Пазарджик,

...
Владимир Манчев почти сигурно ще остане начело на Хебър Пазарджик,
Коментари Харесай

Бъдещето на Манчев в Хебър е ясно

Владимир Манчев съвсем несъмнено ще остане отпред на Хебър Пазарджик, даже и да се стигне до изпадане на отбора във Втора лига, написа " Тема спорт ". Новакът в елита води здрава борба, която ще е до края. Опция за избавление има и през бараж.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Но и да се стигне до " съдбовен " край, Манчев ще продължи да води зелените. Той пое тима след Фулвио Пеа, който не съумя да се оправи първоначално с тима. Манчев преди този момент бе помощник-треньор на Миньор Перник.

От четвъртък стартира продажбата на билетите за домакинския мач на Хебър с Лудогорец, който ще е в събота от 14:30 часа в Пазарджик.

Входните талони са с цена от 10 лева и ще се продават на централната каса на стадион " Георги Бенковски ", която е разположена до фитнеса на хебърци. Нейното работно време е всеки ден от 16 до 19 часа. В деня на мача от 10:30 часа ще проработят и останалите две каси - до езерото на парк " Стадиона " и на паркинга за посетители при огромния неестествен терен.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР