Владимир Илиев записа най-добро класиране от българите, като се нареди

...
Владимир Илиев записа най-добро класиране от българите, като се нареди
Коментари Харесай

Владимир Илиев с 10-то място в спринта на европейското по биатлон

Владимир Илиев записа най-хубаво класиране от българите, като се подреди на 10-то място в спринта на продължаващото в швейцарския зимен център Ленцерхайде европейско състезание по биатлон за мъже и дами.

С по един пропуск на двете стрелби Илиев финишира на 1.06 мин. след спечелилия Ерленд Бьонтегард (Норвегия). Световният вицешампион за младежи Благой Тодев също откри място измежду първите 50, като остана 49-и с два пропуща в стрелбата на 2:21.4 минути след спечелилия.

Третият български представител Антон Синапов стреля едва и с пет неточности зае 92-о място. Благовест Стоянов е 108-и с два пропуща на стрелбището, а Валентин Карабаджаков е 110-и (една неточност в стрелбата).

129 състезатели застанаха на старт в днешното съревнование при мъжете.

Норвежецът Бьонтегорд стреля чисто и приключи първи с време 24.57.3 минути. Втори остана неговият съотечественик Вебьорн Сьорум с два пропуща в стрелбата и закъснение от 11.5 секунди. Трети е германецът Филип Наврат - две неточности в стрелбата и пасив от 43 секунди след спечелилия.

Утре в Ленцерхайде следва преследването на 10 км за дами с присъединяване на Милена Тодорова и на 12.5 км за мъже с присъединяване на Владимир Илиев и Благой Тодев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР