Вкусът на детството е неизменно свързан със сладостта и топлината,

...
Вкусът на детството е неизменно свързан със сладостта и топлината,
Коментари Харесай

3 идеи как да зарадваме любимите си баби

Вкусът на детството е непроменяемо обвързван със сладостта и топлината, с които нашите баби ни подаряват. Особено достолепните дами по нашите ширини, които най-често показват грижата си посредством готвене – храната е ядрото на българския обичай, която свързва хората най-силно. Още в предишното обезпечаването на храна е било главният занаят на всички фамилии, а приготвянето и похапването й дружно е обред, който и до през днешния ден стои в основата на близостта сред хората.

Бабите са тези, които съхраняват традициите и ги предават на идващите поколения; постоянно ни питат дали сме яли, ще ни подготвят нещо вкусно и няма да ни пуснат да си тръгнем, до момента в който не сме изяли всичко. Техните предписания са най-вкусни, техните препоръки – най-ценни. Затова е време да им покажем какъв брой доста значат за нас. Защото не е нужно да е 8 март, с цел да им напомним какъв брой доста ги обичаме! Предлагаме ви три хрумвания, на които всяка баба (и не само) би се зарадвала:

Сладка изненада

Всички сме чували, че любовта минава през стомаха, само че при бабите тя излиза от техните сръчни ръце, с цел да стигне до чиниите ни. Затова и най-логичният подарък за тях е сладко прелъщение, с което даподсладим живота им по този начин, както те подслаждат нашия. Идеални за задачата са кейкчетата на Milkiss - меки, сладки и с разнообразни усети.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Milkiss softcakes (@ovisari_cakes)

Milkiss провеждат акция в поддръжка на възрастните хора у нас и всеки може да се включи в нея, като подари кейкчета на обичан човек и след това означи присъединяване си в тяхната страница. Когато подарените кейкчета доближат 1000, 2000 и 3000 броя, от Milkiss ще вършат дарения на старешки домове в София. Какъв по-добър метод да се отблагодарим на възрастните хора от това да се погрижим за тях и да им помогнем да изживеят старините си почтено – привилегия, която е недостъпна за мнозина българи.

Има и още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР