Вкрая на всяка година хората започват да правят равносметка какви

...
Вкрая на всяка година хората започват да правят равносметка какви
Коментари Харесай

Силата на новогодишните обещания

Вкрая на всяка година хората стартират да вършат равносметка какви са ги свършили, до каква степен са стигнали с фантазиите си, какво да трансформират и по какъв начин могат да подобрят живота си, с цел да се заловен за пеперудените крила на щастието и насладата. Нова година наподобява като нова опция за всеки да се отърве от неприятните навици, да изхвърли ненужния прочувствен товар, да стартира да се грижи за себе си и личния си вътрешен свят и да сътвори повече мотиви за положително въодушевление и усмивки в всекидневието си.

Дори скептиците ще се съгласят, че всяко решение за смяна, почнало като новогодишно заричане, има силата да трансформира живота във превъзходно премеждие, а билетът за него е владеене на всеки един от нас. Ето няколко новогодишни обещания, чието осъществяване ще ви донесе повече позитивни страсти и незабравими мигове през новата година:
 а
Пътувайте повече . Всяка нова посока разкрива нови гледки, а това уголемява кръгозора, обогатява мисленето и освежава освен тялото, само че и душата. В България или в чужбина, до прилежащ град или далечна страна – просто вземете решение, направете проект, напълнете една раница с най-необходимото и тръгвайте. Вариантите са безчет, по тази причина не слушайте мърморещото гласче в главата си, че няма време за такива капризи, а обуйте комфортни обувки и направете първата крачка. Втората ще последва от единствено себе си и ще се влюбите в света и живота още веднъж.

Спестете пари, с цел да осъществите някоя отлагана фантазия. Мечтите са, с цел да се сбъдват, само че за реализирането на някои от тях е необходим финансов капитал. Това не трябва да ви стопира, тъй като осъществените фантазии са изживяно благополучие. Ако пестенето не е мощната ви страна, можете да разчитате на кредитната карта VISA или Mastercard, издадена от ОББ. Така ще осъществите фантазиите си, а и ще имате опция да спечелите нов лек електромобил Ford Mustang Mach E.

Всички клиенти, които имат кредитна карта, издадена от ОББ преди 29.08.2021г., могат да вземат участие в промоционалната акция на банката. Периодът на акцията е от 01.09.2021г. до 28.02.2022г. За да участвате в томболата за чисто нов електромобил Ford Mustang Mach E, е належащо да извършите покупки на обща стойност над 2000 лева в границите на целия интервал на акцията. Допълнително банката ще даде за всеки месец до края на акцията парични награди в размер на 200 лева всяка на трима участници. Вижте цялостните условия.

Започнете да спортувате . При спорта сложното е за започнеш, само че след това тялото се насища с хормони на щастието, а главата се прочиства от всевъзможни зловредни мисли и паники. Изберете спорт, който е непосредствен до вашия характер, и стартирайте с по-лека стратегия. Бягане, йога, танци, бойни изкуства – животът е безпределно придвижване, а придвижването е здраве. Време е да станете от стола в офиса или удома и да започнете да поддържате връзка с тялото си, да го раздвижите, огъвкавите и балансирате, с цел да дадете път на по-доброто си аз.
 а
Открийте своето занимание. Обичате да рисувате или да свирите на китара, да пеете или да пишете? Сега е моментът да инвестирате в тази ваша пристрастеност. Започнете уроци или се запишете на курс и превърнете вашето въодушевление в занимание. Ползите от това са доста - антистрес терапия, прелестен метод за отмора, срещи с нови хора и социализация, метод да повишите самочувствието с повече познания и умения. А и не се знае – във вас може да дреме новият Вазов или Чайковски.

Отделете време за себе си. Времето за себе си би трябвало да е приоритет за всеки, само че постоянно е измежду най-пренебрегваните новогодишни обещания. И въпреки всичко, с цел да сте в добра физическа и психическа кондиция, имате потребност от няколко часа седмично, в които да се отпуснете в ръцете на професионален теляк, да релаксирате в обичания си спа център или да се срещнете с другари от детството, с които можете да споделяте всичко. Това ще ви зареди с хубава сила и е пълноценно изживяно време с грижа за личните ви потребности.

Мечите са, с цел да се сбъдват – по тази причина не чакайте началото на годината или нещо да се случи – започнете в този момент, в този миг, тъй като фантазиите ни чакат – а ние би трябвало да ги сбъднем, а колкото по-рано, то толкоз по-добре.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР