Включването на турския президент Реджеп Ердоган в националната конференция на

...
Включването на турския президент Реджеп Ердоган в националната конференция на
Коментари Харесай

Христо Иванов: Корупцията се превръща в пробив в националната сигурност

Включването на турския президент Реджеп Ердоган в националната конференция на Движение за права и свободи демонстрира корупционната взаимозависимост на българската политическа класа и по какъв начин тя се трансформира в пробив в националната сигурност, разяснява съпредседателят на Демократична България Христо Иванов в предаването “Лице в лице ” по bTV.
" Движение за права и свободи - сякаш европейска демократична партия, в миг, в който Ердоган е обект на наказания от Европа и Съединени американски щати, търси неговата легитимация, тъй като. Българският министър председател не може да изясни за какво е безценен другар на Ердоган ", съобщи Иванов. “Проблемът е, че се дават прекалено много благоприятни условия, който свари да се меси във вътрешната ни политика ”, добави той.
 Христо Иванов: С бюджет 2021 Борисов ипотекира страната Христо Иванов: С бюджет 2021 Борисов ипотекира страната
" С бюджета за 2021 година Борисов възобновява ипотеката на страната в интерес на олигархията. Правителството на Борисов внесе в Народно събрание бюджет с д...
Христо Иванов посочи, че след Росенец Движение за права и свободи видя, че не може да употребява етническата капсулация, с цел да бъде над закона, а личните им последователи, които бяха докарани на митинга на плажа, с цел да пазят Сарая, се шокираха от там.
“Тогава дружно пяхме химна, тъй като ни сплотява идеалът за свободна и демократична България ”, сподели Иванов.
Съпредседателят на Демократична България разяснява и поръчката на Отровното трио от през днешния ден да се яви на идните избори с Мая Манолова.
“Решението на Отровното трио за мен не е изненада ”, сподели Иванов.
Той напомни, че още при започване на митингите с искане за оставката на премиера и основния прокурор Демократична България одобри ролята им на неутрална гражданска мощ. Когато Триото съобщи за идния избор, аз персонално съм отправял покана да работим дружно, добави той.
 Христо Иванов: Мата Хари най-малко четири пъти е влезнала и излязла, НСО не разяснява Христо Иванов: Мата Хари най-малко четири пъти е влезнала и излязла, НСО не разяснява
Борисов продава цялостни неистини, а институциите не реагират. Това съобщи в живо лъчение н профила си във Фейсбук Христо Иванов.  ...
“Днес те демонстрираха своя избор - Мая Манолова. За мен значимото е занапред нататък всички ние да запазим своя ангажимент срещу модела - освен против Бойко Борисов, против Сарая ”, сподели Иванов.
“Демократична България се явява на изборите в този си формат ”, сподели Христо Иванов и уточни, че групировката остава отворена към гражданските организации, с коио дружно беше на площада. “Аз постоянно съм упорствал да приказваме за цели. Това, което е значимо за жителите, е нашият ангажимент за промяна в прокуратурата, в правосъдната власт, битка с корупцията, лустрация, промяна в регулаторите, и пипалата на сарайския модел от тях. Това са съответни дейности, за които Демократична България ще търси поддръжка в идващия парламент ”, съобщи той. Припомни, че още на 13 юли Демократична България даде политическите предписания по какъв начин да се извърши това, което протестиращите хора желаят.
На въпрос за датата на идните парламентарни избори Христо Иванов уточни, че групировката е подготвена за тях. Добави обаче, че огромният въпрос е дали ранна дата няма да се окаже проблем поради обстановката с ковид - дали няма да се окаже фактор за подтискане на изборната интензивност, какъвто се наблюдаваше на изборите в Румъния, и има ли риск да се откажат хората в секционните комисии, които са главно в рисковата група, както и наблюдаващите.
Още преди две години ние предложихме законопроекти за и показахме, че то е допустимо в нашите вътрешни избори, напомни съпредседателят на Демократична България.
“Управляващите ги е боязън да вкарат технологии от 21 век, потвърдили са, че 21 век не е за тях. Тогава да вкарат гласоподаване по пощата - това е технология от 19 век ”, сподели Христо Иванов и уточни, че отдалеченото гласоподаване е технология, която ще разреши освен да гласоподават хората под карантина, само че и ще улесни българските гласоподаватели зад граница.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР