Вкаралият 8 гола за Левски в настоящия сезон на първeнството

...
Вкаралият 8 гола за Левски в настоящия сезон на първeнството
Коментари Харесай

Роси МакКий и Мило Борисов поздравиха голмайстора Джемили и присъстваха на тренировка на „Левски“

Вкаралият 8 гола за " Левски " в сегашния сезон на първeнството Джавад ел Джемили бе прелестно сюрпризиран преди днешната подготовка от Роси МакКий и Мило Борисов, които са учредители на Фондация „ Спорт в България “. Те участваха на днешната кондиционна подготовка на синия отбор и поздравиха треньора Николай Костов и неговия щаб след успеха на отбора над Етър с 3:0.

С два гола на мача се разписа Джавад Ел Джемили. Той бе трансфериран тъкмо преди година от кипърския „ Акритас Хлоракас “ в синия клуб, като сумата за прехвърлянето бе обезпечена напълно посредством подаяние от Фондация „ Спорт в България “. Крилото даде обещание да продължи положителните си изяви със „ синята фланелка “.
Мило Борисов и Роси МакКий поговориха с треньора Костов и за метода на протичането на подготовката за мачовете. „ Тренировките ни са многофазови и натоварващи. Повечето хора не знаят, че футболистите по време на мач са на „ алената линия “ като подвигат пулс до съвсем 200 удара, което постанова изключителна подготовка “, описа треньорът. Останалите футболисти от синия отбор насочиха покана за по-чести срещи.

Напоследък ползата към Ел Джемили се ускори и се заприказва за футболно внимание към него от тимове от мощните шампионати. Джавад е роден на 4 септември 2002 година. Играе на позицията крило и е младеж на Еспаньор от град Барселона, Испания. Той подписа контракт с „ Левски “ на 22 февруари 2023 година. Първият му мач бе на 28 февруари 2023 година с Лудогорец Разград, а първият си гол вкарва на 22 юли 2023 година против „ Ботев “ в Пловдив. За сезон 2023 – 2024 година е изиграл 19 турнирни мача, в които вкара 8 гола и има 3 асистенции. Има и 6 мача в европейските шампионати. Общо мачовете за двата сезона са 36, в които е вкарал 8 гола.

Фондация „ Спорт в България “ работи интензивно както с самостоятелни спортисти, по този начин и с професионални клубове. „ Радваме се, че успяхме посредством Фондация „ Спорт в България “ да помогнем да се реализира прехвърлянето на Джавад ел Джамили. Той се вписа чудесно в тима на „ сините “ и единствено година по-късно към този момент демонстрира отлични резултати за „ Левски “, показа Мило Борисов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР