Визия за България - така социалистите са нарекли разработваната от

...
Визия за България - така социалистите са нарекли разработваната от
Коментари Харесай

Нинова изреди провали на Борисов и обеща визия за България

Визия за България " - по този начин социалистите са нарекли разработваната от тях различна управническа стратегия, която ще бъде показана на 21 юни. Това заяви водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на сегашен партиен пленум.

По плана работят специалисти от Българска социалистическа партия, както и учени от Българска академия на науките, които към този момент са показали свои оферти за политики и решения.

В словото си предсъпартийците си Нинова упрекна настоящия министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в поредност провали. " През първия си мандат Борисов бе отмъстителят, който обещаваше да вкара в пандиза всички нарушители и виновници за кражбите на прехода. Нищо такова не се случи. През втория си мандат бе строителят на автомагистрали и пътища. От отчета на Световния стопански конгрес за качеството на инфраструктурата излиза наяве, че пътищата в България са по-лоши, в сравнение с в Танзания, Алжир и Мали. () Днес той е в ролята на обединител - сплотява Западните Балкани, сплотява Европа с Русия, а не може да си сплоти министрите в личния си кабинет ", сподели тя.

На закрито съвещание пленумът разиска и отчетите за модернизацията на Българската войска и въоръжените сили, утвърден от Народното събрание тази седмица и с поддръжката на левите депутати. В признатата от партийния конгрес позиция се споделя, че Българска социалистическа партия ще упорства вложените средства за покупка на ново въоръжение и техника да се върнат в България по образеца на страни като Полша и Румъния. От Българска социалистическа партия смятат, че българската отбранителна индустрия би трябвало да заеме мястото си в процеса на построяването, развиването и поддържането на отбранителните качества.
Националният съвет на Българска социалистическа партия поддържа изцяло водача Корнелия Нинова по въпроса за Истанбулската спогодба, заяви на конференция депутатът Атанас Зафиров. Крум Зарков от Българска социалистическа партия не позволи разновидността Българска социалистическа партия да бъде изключена от Партията на европейските социалисти, поради съпротивата й против ратификацията на Истанбулската спогодба против насилието над дами, заяви БНР. На съвещанието е била призната и декларация във връзка европейския пакета за подвижност, който лимитира българските автомобилни превозвачи. Сред тематиките на полемиката е и основаването на партийна телевизия.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР