На каква възраст децата трябва да бъдат в социалните медии?

...
На каква възраст децата трябва да бъдат в социалните медии?
Коментари Харесай

Защита на децата в социалните медии: Какво трябва да знаят родителите, за да защитят децата си

На каква възраст децата би трябвало да бъдат в обществените медии? Трябва ли въобще да са на него? Ако не са, ще бъдат ли обществени парии? Трябва ли родителите да наблюдават диалозите им? Работи ли родителският надзор?

Навигирането в обществените медии като родител — да не приказваме за дете — не е елементарно. Използването на обществени медийни платформи към момента е по дифолт за множеството американски младежи, като Pew Research Center оповестява, че 58% от младежите всекидневно употребяват TikTok, в това число 17%, които разказват потреблението на TikTok като съвсем непрекъснато. Около половината от младежите употребяват Snapchat и Instagram всекидневно, с съвсем непрекъсната приложимост надлежно 14% и 8%.

Но родителите – и даже някои самите младежи – стават все по-загрижени за резултатите от потреблението на обществени медии върху младежите. Законодателите обърнаха внимание и организираха голям брой чувания в Конгреса по отношение на сигурността на децата онлайн. Но даже и при явно двупартийно единс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР