Визите за посещение на САЩ скоро няма да отпаднат. Това

...
Визите за посещение на САЩ скоро няма да отпаднат. Това
Коментари Харесай

Лоша новина за всички българи, които искат да отидат в САЩ!

Визите за посещаване на Съединени американски щати скоро няма да отпаднат. Това съобщи в Пловдив посланикът на Съединени американски щати в България Ерик С. Рубин, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Той изясни, че Америка прави всичко допустимо, с цел да улесни процесът на кандидатстване и приемане на визи.

" Хиляди българи кандидатстват за визи годишно, в това число и 5 000 млади българи, които аплайват за летните студентски бригади. Така че вършим всичко допустимо този развой да е допустимо най-опростен, само че в случай че би трябвало да съм оптимално почтен, не виждам визите в близко бъдеще да отпаднат ", разясни Ерик Рубин.

Той отхвърли да разяснява вътрешнополитически теми, само че взе отношение за изтребителите F16. По думите му Съединени американски щати поддържа плана за рационализация на военните сили, а военните самолети са аспект в тази тенденция за рационализация. Освен това F16 биха били едно отлично решение във връзка с цена, на оперативна съгласуемост.

Посланикът на Съединени американски щати у нас откри обновената постройка на ОУ " Душо Хаджидеков " в Пловдив заедно със зам.-кметът Стефан Стоянов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР