Vivacom вече предлага в своята търговска мрежа и в онлайн

...
Vivacom вече предлага в своята търговска мрежа и в онлайн
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G е вече на българския пазар |

Vivacom към този момент предлага в своята комерсиална мрежа и в онлайн магазина си новия смарт телефон Redmi Note 11 Pro 5G на Xiaomi. Това е хубав модел с впечатляваща 108 MP камера, висока продуктивност и опция за 67W турбо зареждане. Клиентите на оператора могат да го закупят при възнаграждение в брой или на погашение, дружно с атрактивните мобилни проекти на компанията. Смартфонът идва в комплект с безжичните слушалки Redmi Buds 3 Pro още веднъж от Xiaomi.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G се отличава с 6,67-инчов AMOLED екран, с резолюция 2400 х 1080 px. Той е предпазен от покритие Gorilla Glass 5, а съотношението му към корпуса на устройството е 86 %. Задната му камера е тройна и се откроява с цели 108 MP в главния датчик. Предната камера от своя страна е 16 MP.

Смартфонът има 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 695, оперативната му памет е 6 GB, a вътрешната – 128 GB. Тя може да се усили до 1 TB чрез слот за карта. Графичният процесор е Adreno 619. Работи с операционна система Android 11.

Моделът поддържа 5G мобилни мрежи и е изцяло съчетаем с мрежата от пето потомство на Vivacom, която е най-бързата в България въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence®. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 обитаеми места и курорти.

Батерията на модела е 5000 mAh, а едно от сериозните му преимущества е съществуването на 67W турбо зареждане. Сред останалите му екстри са датчик за пръстови отпечатъци, за лицево различаване, два вградени представителя, силиконов тил, както и поддръжка на стандарта за транспорт на данни на близко разстояние NFC (Near Field Communication).

Redmi Note 11 Pro 5G на Xiaomi може да бъде закупен на цена от 18,98 лв. на месец на погашение за 36 месеца, в композиция с 2-годишен абонамент за мобилен проект Unlimited 50.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР