Vivacom ще изненада всички гости на последния концерт от националното

...
Vivacom ще изненада всички гости на последния концерт от националното
Коментари Харесай

Огледалната Unlimited Love стая на Vivacom на финалния концерт от националното турне Любов на Мария Илиева




Vivacom ще изненада всички посетители на последния концерт от националното турне " Любов " на Мария Илиева, който ще се организира на 6 декември в зала 1 на НДК, със специфична арт апаратура - огледалната Unlimited Love стая. Тя ще бъде ситуирана във фоайето на НДК, като всеки, искащ да изпита необикновено музикално и образно преживяване, може да го направи сред 18 ч. и 23 ч. в деня на концерта.

Огледалната Unlimited Love стая съчетава концепцията за цялостната независимост от неограничените проекти на Vivacom и името на турнето на Мария Илиева - " Любов ". Арт инсталацията пресъздава атрактивна атмосфера с декор от нарисувани сърца, ноти и надписи Unlimited Love, които основават чувство за безкрайност сред отраженията на огледалата. Магичното образно прекарване ще бъде допълнено с музикално озвучение с известни песни от репертоара на Мария Илиева.

Vivacom е приготвил и страхотни награди за всеки, който влезе в Unlimited Love стаята, разгласява стори с видео или фотография от нея в Instagram, тагне и последва профила на @vivacombg. Изпълнилите изискването получават незабавно премия на място - картичка на Мария Илиева с подпис. Голямата премия за всички участници в играта са премуим безжичните слушалки Bang & Olufsen Beoplay EX, които ще бъдат раздадени на томболен принцип. В томболата могат да вземат участие единствено лица над 18 година

Броени дни преди финалния концерт от турнето на Мария Илиева петима почитатели ще съумеят да се срещнат онлайн с поп звездата с помощта на Vivacom. Те ще имат шанса да зададат своите най-любопитни въпроси, да се срещнат персонално с нея и да си поговорят в другарска конюнктура. Мария Илиева и Vivacom ще дадат опция на петимата щастливци да споделят дружно любовта си към музиката и устрема към цялостна независимост на другарство.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР