VIVACOM открива празничния сезон с двойно повече възможности за забавление.

...
VIVACOM открива празничния сезон с двойно повече възможности за забавление.
Коментари Харесай

Два пъти по-празнично с VIVACOM

VIVACOM открива празничния сезон с двойно повече благоприятни условия за развлечение. Плановете за мобилен интернет i-Traffic M+/L+/XL+/XXL+ към този момент идват с удвоени МВ на оптималната скорост и мобилна телевизия с 50+ канала за целия период на контракта. Атрактивните условия са годни както за нови, по този начин и за сегашни клиенти на телекома, които изберат един от посочените проекти за период от две години.
Всички консуматори, които желаят да споделят своите коледни прекарвания с още повече близки и другари, могат да избират измежду най-желаните 4G таблети, които в този момент идват със специфични дарове в магазините на VIVACOM:

Lenovo Tab 3 7 – извънреден модел, който се вписва отлично в коледния дух със своя снежнобял корпус, 16 GB памет и фамилни потребителски профили. Достъпен е единствено в магазините на VIVACOM. А в този момент е в комплект с комфортните и съвременни слушалки Setty и коства единствено 1 лева еднократно заплащане с проект i-Traffic XL+. Потребителите получават и 40 000 MB мобилен интернет от VIVACOM.

Samsung Galaxy TAB A 10.1 – премиум таблет с огромен FHD екран и извънредно издръжлива батерия – 7300 mAh. Идва с подарък истински Bluetooth слушалки. Цената му е 8.90 лева на месец с проект i-Traffic XXL+ с включени цели 80 000 MB мобилен интернет.

Huawei MediaPad T2 7.0 – мощният 7.0 “ таблет – 4х1.5 GHz, е с батерия с максимален потенциал в своя клас. Моделът се отличава със моден алуминиев корпус и атрактивен външен тип, приключен от празничния подарък – автентичен Flip Cover калъф Huawei, който с изключение на да защищава таблета, елементарно се трансформира и в стойка. Таблетът е идеалният подарък за Коледа и коства единствено 1 лева в брой с проект i-Traffic XL+. С него потребителите получават и 40 000 MB мобилен интернет, с цел да сърфират на воля когато и където си изискат.

Prestigio Wize 3407 идва с корпус в свежи цветове, алтернатива за гласово позвъняване и бистър облик на 7.0 “ IPS екран. Таблет за дейни хора с подарък Extra BASS слушалки. Струва единствено 1 лева в брой с проект i-Traffic L+ и с 20 000 MB мобилен интернет.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР