Вицешампионът на Първа лига ЦСКА-София допусна втора загуба от началото

...
Вицешампионът на Първа лига ЦСКА-София допусна втора загуба от началото
Коментари Харесай

"Шахтьор" нанесе втора загуба на "ЦСКА-София" в Австрия

Вицешампионът на Първа лига " ЦСКА-София " позволи втора загуба от началото на лятната си подготовка. В третата си инспекция на подготвителния лагер в Австрия възпитаниците на Добромир Митов, Люпко Петрович и Димитър Пенев отстъпиха с 0:1 пред украинския " Шахтьор " на ст. " Голдберг " в Грьодиг.

Петима от играчите на " алените " получиха отмора за вчерашната контрола. Капитанът Николай Бодуров има инфектиране в ухото, Жанио Бикел е с простуда, а Енрике Рафаел е с лека травма и следва да му бъде изработен обзор. Иван Турицов и Илия Шаламанов пък лекуват контузии, заяви клубният уебсайт CSKA.bg.

Единственото попадение в дуела означи 18-годишният Даниил Сикан още в 10-ата мин. В края на първото полувреме " ЦСКА-София " вкара гол на украинския първенец, само че той беше анулиран поради засада на Али Соу. Като цяло грандът от Донецк имаше съществено игрово предимство единствено през първото полувреме, до момента в който след почивката двата отбора бяха равностойни, само че българският състав не съумя да осъществя ситуациите си.

На трибуните на стадиона се бяха събрали десетки почитатели на " ЦСКА-София ", пристигнали в Австрия от разнообразни краища на Европа. Клубът на Гриша Ганчев получи поддръжка от фенклуба на ЦСКА в Мюнхен, също учреден през лятото на 2016 година

Общо това беше четвърта лятна инспекция на " алените " и второ следващо проваляне без маркиран гол. В предходните си контроли отборът победи втородивизионния " Локомотив " (ГО) с 3:0 в Тетевен и елитния чешки " Пжибрам " с 3:0 в Австрия и загуби с 0:1 от унгарския първенец " Ференцварош " и с 0:1 от " Шахтьор ". Последният другарски мач на " ЦСКА-София " по време на лагера ще бъде против локалния първенец " Ред Бул " (Залцбург) - в сряда (3 юли) в Заалфелден.

След това тимът се прибира в България, където ще довърши подготовката си за новото състезание в Първа лига. В I кръг на 12 юли " ЦСКА-София " посреща " Етър " на ст. " Българска войска ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР