Вицепрезидентът заяви пред Нова телевизия, че няма основания, поради които

...
Вицепрезидентът заяви пред Нова телевизия, че няма основания, поради които
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Доверявам се на изнесеното от Бойко Рашков за магистрала Хемус

Вицепрезидентът съобщи пред Нова телевизия, че няма учредения, заради които да не се довери на вътрешния министър Бойко Рашков по отношение на изнесените данни за огромни схеми към строителството на автомагистрала „ Хемус ”, защото той бил виновен човек. „ По-големият въпрос е какво ще се случи оттук насетне и дали ще се стигне до разплитането на цялата истина. Да се заприказва с съответни имена, както на хора, по този начин и на компании. Да не остава всичко още веднъж заметено под килима. С някакви „ анонимни герои ”, посочи Йотова.

Разкритията тя асоциира с кино лентата „ Да изчезнеш за 60 секунди ”. „ В случая става въпрос за 60 млн. не коли, а чували с пари. Това обаче би трябвало да е надалеч от шегата, тъй като този сюжет припомня най-силните години на мафията в Италия. Йотова беше безапелационна, че по никакъв метод президентската институция не е била известена за информацията, която Рашков изнесе. „ Ние бяхме на обиколка в страната и непрекъснати срещи. Аз не съумях да се чуя с министъра ”, посочи тя. Според нея топката в този момент е в Прокуратурата.
 Фирма, получила 84 млн. от градежа Хемус, упрекна Рашков в принуда Фирма, получила 84 млн. от градежа " Хемус ", упрекна Рашков в принуда
" Водно строителство " АД - една от компаниите, работили по градежа на автомагистрала " Хемус ", дефинираха разкритията на вътрешния министър Бойк...

Преди дни от Министерство на вътрешните работи при градежа на автомагистрала " Хемус ". Това докара до към някогашния министър председател Бойко Борисов и последвала. 

Относно импортираните в допълнение машини за гласоподаване Йотова сподели: „ Те не са един чувал пари, нито едно куфарче. Това е едно голямо количество, което най-вероятно си е импортирано напълно легално през границата, митниците. Има служби за сигурност, на които имам вяра ”, сподели вицепрезидентът. „ Друг е въпросът, че изявленията, изказванията на компания „ Сиела ” не са безапелационни. Бих споделила, че са спорни. Очаквам по-конкретен и явен отговор. Фирма „ Сиела ” не е каква да е в българската политика. Нека напомним, че още след 2014 година това беше компанията, която наемаше машините за гласоподаване, защото те бяха опит. А по-късно печелеше и търговете за благосъстоятелност на машини. Очаквам малко по изрично мнение от страна на компанията и ЦИК ”, уточни Йотова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР