Вицепрезидентът на Севиля Хосе Мария дел Нидо изрази възхищението си

...
Вицепрезидентът на Севиля Хосе Мария дел Нидо изрази възхищението си
Коментари Харесай

Вицепрезидентът на Севиля е възхитен от Серхио Рамос

Вицепрезидентът на Севиля Хосе Мария дел Нидо изрази възхищението си от решението на Серхио Рамос да отхърли многомилионна оферта от Саудитска Арабия, с цел да се завърне в родния си клуб.

Бранителят дебютира за андалусийци през 2004 година единствено на 17 години, а през 2005-а мина в Реал (Мадрид), където завоюва всички вероятни титли. За последно Рамос бе част от Пари Сен Жермен, само че през това лято стана свободен сътрудник и бе свързван с трансфер в Ал Итихад. Въпреки отличните условия, които му предлагаха в арабската страна, някогашният капитан на националния тим на Испания избра да се завърне в Севиля.

" Всички в клуба сме доста щастливи от завръщането на Серхио. На първо място се сдобихме с отличен централен бранител, който ще ни помогне да осъществим задачите, които сме си сложили. Освен това той е състезател, минал през нашата школа, а в този момент се завръща като блудния наследник. Той е състезател, който носи огромно медийно внимание, само че най-важното е, че знае по какъв начин се печелят оценки - самостоятелни и отборни. Той е един от футболистите, които са оказали въздействие върху играта в световен мащаб. Наистина сме доста радостни, че той ще може да приключи кариерата си тук, тъй като е освен превъзходен футболист, само че и огромен почитател на Севиля ", сподели Дел Нидо по време на открит семинар.

" Фактът, че Серхио се отхвърли от толкоз доста пари, с цел да се върне тук, демонстрира какъв брой предан е той на концепцията и какво огромно предпочитание има да чуе името си скандирано по трибуните на " Рамон Санчес-Писхуан ".

В неделя Рамос направи повторния си дебют за Севиля в мача против Лас Палмас, извоюван от " червено-белите " с 1:0.


Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР