Вицепрезидентът на БФС в оставка Атанас Фурнаджиев обяви пред БНТ,

...
Вицепрезидентът на БФС в оставка Атанас Фурнаджиев обяви пред БНТ,
Коментари Харесай

Фурнаджиев: Конгресът ще е през февруари, април или след края на сезона

Вицепрезидентът на БФС в оставка Атанас Фурнаджиев разгласи пред Българска национална телевизия, че Изпълкомът в четвъртък ще прегледа три разновидността за осъществяване на конгреса на футболния съюз. Той персонално желае форумът да е още през февруари. " Други са за април, а трети - след края на шампионата през май. " Абсолютно допустимо е февруари да се организира конгрес. Някои споделят, че трябвало да минат баражите, с цел да имало успокоение за националния тим и треньора. Но считам, че не бива да се отсрочва за по-късно ", разяснява Фурнаджиев.

Той бе безапелационен, че и.д. президент на БФС е Михаил Касабов, а претенциите на Йордан Лечков са несъстоятелни. " Има словесни престрелки, само че това е - Касабов е вписан в Търговския указател. На въпросното съвещание, на което той беше определен, с изключение на членовете на Изпълкома участва и цялата администрация. Гласуваше се очевидно. Всички единомислещо избрахме Касабов. Аз и Лечков си направихме отказ. Подписа се протокол в наличието на всички ", изясни Фурнаджиев.

Той се отбрани, че не се облагодетелства от лагерите, провеждани в комплекса му " Белведере Холидей Клуб " в Банско: " По никакъв метод не спечелвам от това нещо. Печеля от продажбата на жилища в комплекса, това е. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР