Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев коментира пред Sportal.bg

...
Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев коментира пред Sportal.bg
Коментари Харесай

От БФС: Няма възможност за финансови компенсации - не само ЦСКА и Левски страдат, а цялата държава

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев разяснява пред Sportal.bg апелите за финансова помощ по отношение на водещите клубове у нас.
 От " Армията " желаеха помощ от БФС
" Не виждам опция за такова нещо. Цялата страна сега страда, не са единствено Левски и ЦСКА. Става въпрос за всички компании - физически и юридически лица, всеки страда в такава обстановка. Не намирам за подходящо в подобен миг да се желаят компенсации, от който и да е.
 Павел Колев: Пандемията осуети договарянията за нов спонсор на Левски (видео)
Няма от кое място да се вземат такива средства, няма опция. Нали разбирате, че и БФС, който получава средства от УЕФА и ФИФА, няма да ги получи. Или най-малко в този размер, в които са били. Тези средства се образуват от Шампионската лига, от европейско и международно състезание. Всички сега търпят загуби, всички по веригата.
 Галин Иванов: И ние, футболистите, имаме фамилии
Не мисля, че в този момент, когато би трябвало да сме дисциплинирани и да създадем всичко допустимо да се преборим с това злополучие, е моментът да се приказва на тематика пари и да си желаят пари. Дай боже да преборим този вирус ", сподели Фурнаджиев пред нашата медия.
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР