Вицепрезидентът Камала Харис ще започне национална обиколка през януари, фокусирана

...
Вицепрезидентът Камала Харис ще започне национална обиколка през януари, фокусирана
Коментари Харесай

Вицепрезидентът Харис ще засили борбата за достъп до аборти, докато 2024 г. се задава

Вицепрезидентът Камала Харис ще стартира национална обиколка през януари, фокусирана върху правата на абортите, до момента в който демократите се стремят да се заловен за проблем, който е потвърдил да бъдеш победител в урните.

Офисирано като турне „ Борба за репродуктивни свободи “, то ще включва събития в цялата страна с присъединяване на американци, наранени от решението на Върховния съд на Съединени американски щати предходната година за анулира забележителното решение на Roe V. Wade и отстрани общонационалното право на аборт.

Офисът на Харис сподели в понеделник, че турнето ще стартира на 22 януари - 51-та годишнина от решението на Roe — със събитие в Уисконсин.

„ Екстремистите в цялата ни страна не престават да водят цялостна офанзива против мъчно извоюваните, мъчно извоювани свободи, до момента в който прокарват своите радикални политики – от възбраната на абортите във всичките 50 щата и криминализиране на лекарите, до принуждаване на дамите да пътуват отвън щата, с цел да получат грижите, от които...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР