Вицепрезидентът и председател на съвета на директорите на най-голямата петролна

...
Вицепрезидентът и председател на съвета на директорите на най-голямата петролна
Коментари Харесай

Шефът на борда на директорите на Лукойл загина след падане от 6-ия етаж в московска болница

Вицепрезидентът и ръководител на съвета на шефовете на най-голямата петролна компания в Русия " Лукойл " Равил Маганов умря след рухване от прозорец на шестия етаж на Централната клинична болница (ЦКБ) в Москва, заяви Интерфакс, базирайки се на собствен източник.

" Тази заран Маганов е паднал от прозореца на Централна клинична болница. Той е умрял от пострадванията си ", удостоверил източникът.

Трупът на Маганов е открит през днешния ден в 6.50 часа на територията на ЦКБ. Смята се, че 67-годишният мъж се е самоубил, добавя " Московский комсомолец ". Той се е лекувал в отделението по кардиология.

На място работят полиция и Следствена комисия, аргументите за случая се обясняват.

През 80-те години Маганов работи в Langepasneftegaz, който по-късно става част от " Лукойл ". През 2006 година получава поста първи вицепрезидент, а през 2020 година става ръководител на борда на шефовете на компанията.

На 8 май в къща в село Улянково, покрай Москва, беше намерено тялото на някогашния топ управител на " Лукойл " Александър Суботин. Според проверяващите повода за гибелта е сърдечна непълнота. 

В началото на март бордът на шефовете на " Лукойл " за преустановяване на войната в Украйна. В известието на компанията се показва " угриженост по отношение на продължаващите трагични събития в Украйна и най-дълбоко състрадание към всички наранени от тази покруса ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР