Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата

...
Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата
Коментари Харесай

Валери Симеонов преобрази само за нощ Слънчака. Вижте какво направи той там

Вицепремиерът Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила тази нощ е подхванал нечувана до момента акция в най-големия черноморски курорт Слънчев бряг. За това заяви самият той във Facebook.

Ето какво гласи постът на Симеонов:

"Тази нощ Слънчев бряг се трансформира в синоним на естествен и спокоен европейски курорт. Как се случи всичко?
В 1 през нощта събрахме хората от всички контролни институции в РПУ Слънчев Бряг, където ги разделихме на две групи взаимно с полковник Рачев, заместник-началник на ОД Бургас. Започнахме огромни изненадващи инспекции, като първият удар беше върху прословутия "Оксижен " на известната пазарджишка мутра Божо „ Кравата “. Заведението е имало над 20 акта за нарушавания до нощес, само че продължаваше да работи и да нарушава наредбите за звук. Тази нощ, обаче, им бяха конфискувани музикалните уредби и под слисаните погледи на личните им охранители, "Оксижен " приключи работа. Установени са още нарушавания на финансовата дисциплинираност от Национална агенция за приходите, нарушавания на закона за храните и съществуване на нерегламентирани храни от Агенция по сигурност на храните, нарушени условия за пожарна сигурност, липса на здравни книжки и трудови контракти от Инспекция по труда, и други. Заради отвод за подпомагане и опозиция DJ-ят беше „ закопчан “ с белезници и спретнат в районното за 24 часа.
След като приключихме инспекцията на "Оксижен " и заведението затвори, тарикатите са внесли нови апаратури. Изчакахме „ възкръсналото “ заведение отново да се изпълни с хора и още веднъж им иззехме аудио уредбите.
По същото време, вторият екип ревизираше прилежащите заведения – известното със мощното си озвучаване "Съни Дриймс ", като по-късно се трансферира към друго скандализиращо публичния ред заведение на централната алея - "Корнера ". Само за минути, двете големи тераси потънаха в тишина. Странно е, че друго знаково заведение – "4 You " – тази нощ не работеше, като подозренията за теч на информация следва да бъдат тествани.
Държавата потвърди, че когато имат политическата поддръжка, институциите освен могат да свършат работата си безупречно, само че и го вършат с готовност и хъс за налагане на закона. Държавата на закона ще покаже, че е по-силна от страната на мафията.
От тази нощ, борбата за тишината ще бъде война.
Следва продължение... "


Снимка: Фейсбук/ Валери Симеонов
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР