Матей Казийски откри ново голямо спортно съоръжение на открито на

...
Матей Казийски откри ново голямо спортно съоръжение на открито на
Коментари Харесай

Матей Казийски пред БНТ: Според мен, Джанлоренцо Бленджини е един страхотен избор

Матей Казийски откри ново огромно спортно оборудване навън на Северния плаж в Бургас. Волейболната звезда дефинира пред Българска национална телевизия избора на Джанлоренцо Бленджини като селекционер на националния тим по волейбол за мъже като страховит.

" Познавам го доста добре, само че единствено като съперник. Никога не съм работил с него, тъй че не мога да вляза в елементи, само че знам, че е доста добър експерт с доста огромен опит. Ще би трябвало да минат два-три месеца преди да стартират да се виждат каквито и да е промени ", показа някогашния капитан на националния тим.

" Според мен, беше един страховит избор и той може да способства доста. Надявам се да има опция да работи, както би трябвало ", безапелационен бе той.

Казийски съобщи, че е удовлетворен както от представянето си през миналата акция, по този начин и от класирането на неговия отбор Милано за Шампионската лига по волейбол. 39-годишният българин се надява да играе още един сезон на високо равнище.

" В момента най-вече акцентирам на мощната подготовка, с цел да мога след това да устоявам през сезона. Това е най-важното, както и да се вардя от травми, тъй като в никакъв случай не се знае какво ще се случи на терена ", сподели волейболната звезда пред Българска национална телевизия.

Вижте целия материал във видеото!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР