Вицепремиерът Валери Симеонов и партията му НФСБ няма да напуснат

...
Вицепремиерът Валери Симеонов и партията му НФСБ няма да напуснат
Коментари Харесай

НФСБ няма да напуска управлението

Вицепремиерът Валери Симеонов и партията му НФСБ няма да изоставен ръководещата коалиция. Това разгласи Симеонов на конференция, като посочи, че въпреки всичко групировката ще сложи условия за промени в ръководството.

Той още веднъж заяви, че НФСБ ще гласоподава срещу оставките на министрите Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски.

"Кадри, изграждани с години, се жертват с лека ръка заради криворазбрано поддържане на политически рейтинг. Това е следващ случай, в който министър председателят Борисов работи като едноличен властник, в прорез с контрактуваното съдружно съглашение и в нарушаване на естествените колегиални съдружни връзки ", съобщи Валери Симеонов.

Според него се вижда гневен отпор на маргинални групи, насъскани от опозиционните партии Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които не желаят провеждането на действителни промени

Вицепремиерът акцентира, че желанието да се угоди на всеки води до неубедително ръководство и риск от несъблюдение на управническата стратегия на обединението. Симеонов оцени темповете, с които се извършва подписаната стратегия за ръководство, като незадоволителни.

"Стабилността на съдружното ръководство е застрашена и от непрекъснатите офанзиви против всички оферти на НФСБ в парламентарната група от страна на сътрудниците в коалиция "Обединени патриоти ". Провежда се масирана медийна акция за очерняне и оклеветяване на НФСБ, каквото не организира даже главният ни политически конкурент Движение за права и свободи ", уточни също по този начин Валери Симеонов.

"Искам да напомня, че НФСБ е независима партия без действието на Бойко Борисов. Може да не сме огромна партия, само че сме независима, която държи на своята самостоятелност ", добави Симеонов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР