Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева

...
Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева Екатерина Захариева
Коментари Харесай

Екатерина Захариева е на работно посещение в Берлин

Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева  Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна и министър на е на работно посещаване в Берлин.

В рамките на визитата си министър Захариева през днешния ден ще се срещне с министъра на външните работи на Федерална Република Германия Хайко Маас, с ръководителя на Комисията по въпросите на Европейския съюз на Бундестага Гунтер Крихбаум, както и с проф. доктор Норберт Ламмерт, ръководител на Фондация „ Конрад Аденауер “. На 2 март министър Захариева ще взе участие в проведената от Министерство на външните работи на Федерална Република Германия и фондация „ Бертелсман “ конференция „ 2020: Съвместно образуване на бъдещето на Европа “.

По време на конференцията 75 жители от Германия, Франция и Полша ще дискутират с специалисти въпроси, значими за бъдещето на Европа: европейските полезности, глобализацията и външната търговия, прогрес и стабилно развиване, взаимност.

Министър Захариева ще приветства участниците и дружно с външния министър на Германия Хайко Маас ще дебатира с жителите. В българското посолство в Берлин министър Захариева ще поздрави българската общественост в Германия във връзка Националния празник на Република България – 3 март.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР