Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов направи първи коментар

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов направи първи коментар
Коментари Харесай

Наглецът Каракачанов лъже-маже за арестувания министър на ВМРО. Чакал Бойко да го покани!

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов направи първи коментар във връзка заявката на премиера Борисов, че ще се обърне към съдружните сътрудници, с цел да обсъдят оставката на министъра на екологията Нено Димов.

Нека първо забележим защо става въпрос, да ни предложения министър председателят да обсъдим оставката. Поръчал съм да се изследва въпроса за касателството на Министерството на екологията към водната рецесия в Перник. Аз мисля, че ВиК не са към това министерство, разяснява пред ПИК Каракачанов.

Да съберем информация, пък тогава ще забележим има ли отношение Нено Димов към рецесията или не, добави още той.

Вицепремиерът отхвърли да разяснява акцията на спецпрокуратурата, защото не е осведомен за нея, тъй като до обед участвал на съвещание на КСНС.

Както ПИК заяви, след присъединяване си в КСНС, министър председателят Борисов съобщи пред публицисти, че ще разиска с съдружните сътрудници дали да бъде поискана оставката на екоминистъра. Междувременно спецпрокуратурата, която организира спецакция по отношение на водната рецесия в Перник и прави обиски в кабинети и частни домове, води от министерството на екологията на бул. "Мария Луиза " министър Димов, най-вероятно на този стадий за разпит.

Самият министър съобщи, че оказва цялостно подпомагане.

Принципно ВиК-секторът се ръководи от Министерството на районното развиване и благоустройството.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР