Вицепремиерът и министър на околната среда и водите Борислав Сандов

...
Вицепремиерът и министър на околната среда и водите Борислав Сандов
Коментари Харесай

Борислав Сандов представя платформа за намаляване на пластмасовите опаковки

Вицепремиерът и министър на околната среда и водите Борислав Сандов ще показа първата на Балканите партньорска платформа, ориентирана към постигането на националните цели в региона на ръководството на отпадъците от пластмасови опаковки и използването на условията на европейската Зелена договорка.

Българската стопанска камара е хазаин на събитието, по време на което ще бъде показана самодейността " Пластик отново " България, ориентирана към понижаване на отпадъците от пластмасови опаковки и оползотворяването на пластмасата като суровина в кръговата стопанска система на страната. " Пластик отново " България е част от разрастващата световна мрежа " Пластик отново " Европа в Австралия и Нова Зеланция, Канада и Съединени американски щати.

" Пластик отново " България е първата и единствена самодейност на Балканския полуостров, която съумява да притегли толкоз широко-представителна професионална общественост за постигането на националните цели, заложени в региона на ръководството на отпадъците.

Инициативата сплотява производители на храни и питиета, търговци, пивовари, Асоциация Полимери, Камарата на химическата индустрия и рециклиращата асоциация.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР